راهنمای خرید گرامافون
گرامافون در دو دسته کلاسیک (عتیقه) یا مدرن در بازار موجود است. انتخاب بهترین گرامافون باید بر اساس خواستهها شما باشد. بنابراین بهتر است نیازهای خود از خرید گرامافون را مشخص کنید و سپس مدل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
کاربردهای متنوع گرامافونهای مدرن امکان خرید را برای شما هموار کرده است. اگر قصد خرید گرامافون را دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا راهنمای خرید بهترین گرامافون به شما ارائه شود.
گرامافون چیست؟
گرامافون اولین دستگاه ساخته شده جهت پخش اصوات و موسیقی است. در زمانهای قدیم موسیقی در این دستگاه به واسطه چرخش سوزن بر روی صفحه گرام و خوانش صفحه شنیده میشد. اکثریت افراد گرامافون را با ظاهر شیپوردار آن میشناسند و برایشان یادآور خاطرات دوران کودکی است.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص گرامافون و تاریخچه آن میتوانید به مطالعه مقاله تاریخچه گرامافون و انواع آن بپردازید. در مقاله راهنمای خرید گرامافون به بررسی انواع گرامافون های موجود میپردازیم تا شما بتوانید گرامافون ایده ال تان را خریداری کنید.
گرامهای کلاسیک (عتیقه)
باید بدانید که بطور کلی دو نوع گرامافون وجود دارد. اول گرامافونهایی که قدیمی و آنتیک هستند و ساخت آنها به بیش از شصت و یا هفتاد سال پیش باز میگردد. این مدل از گرامافونها عتیقه محسوب میشوند و میتوان گفت که پیدا کردن گرامافون قدیمی بسیار سخت است و هزینه بسیاری دارد.
اگر شما خواهان خرید گرامافون آنتیک هستید باید سری به عتیقه فروشان شهر بزنید. این نوع گرامافونها صدای صاف و تمیزی ندارند ولی بسیار نوستالژیک هستند و از لحاظ قدمت با ارزش میباشند. این دسته از گرامافونها به دلیل اینکه عتیقه محسوب میشوند، با گذر زمان بر ارزش مالی آنان افزوده میشود. اگر به خوبی از گرامافون قدیمی خود مراقبت کنید بر ارزش آن افزوده نیز خواهد شد.
امکانات گرامافونهای کلاسیک
در ادامه ی مقاله ی راهنمای خرید گرامافون خالی از لطف نیست که امکانات گرامافون های کلاسیک بزرگترین قابلیت گرامافونهای کلاسیک امکان پخش صدا بوده است.
گرامافون اولین وسیله ساخته شده برای پخش صدا بوده و صفحه گرام ابزاری جهت ذخیره صدای ضبط شده است. در نتیجه گرامافونهای کلاسیک تنها امکان پخش صفحههای گرام را دارند. البته باید در نظر داشت که کیفیت صدای پخش در گرامافونهای کلاسیک ضعیف است و وضوح بالایی ندارد.
گرامافونهای جدید و مدرن
دسته دیگری از گرامافونها نیز وجود دارد که تولید جدید هستند. این دسته از گرامافونها علی رغم برخورداری از ظاهری کلاسیک، عتیقه نیستند و کاراییهای جدید و به روزی به آنها اضافه شده است. صدا در این دسته از گرامافونها بهبود یافته است و کیفیت پخش صدا دقیقا مانند دستگاه پخش موسیقی امروزی است.
بالا رفتن کیفیت، وضوح صدای بیشتر، امکانات بیشتر با حفظ ظاهر کلاسیک از مشخصات گرامافونهای امروزی است. در ادامه با ما همراه باشید تا راهنمای خرید بهترین مدل از گرامافون معرفی نماییم.
راهنمای خرید گرامافون بر اساس امکانات
مدلهای امروزی گرامافون از امکانات بیشتر در مقایسه با گرامافونهای کلاسیک برخوردارند. در این قسمت قصد داریم تا با معرفی امکانات متفاوت گرامافونهای جدید به شما در راهنمایی خرید بهترین گرامافون کمک نماییم.
مدلهای امروزه گرامافون قابلیت اتصال و پخش آهنگ از طریق بلوتوث را دارند، سی دی و فلش را پخش میکنند، از طریق سیم آی یو ایکس به موبایل وصل میشوند و از همه مهمتر قابلیت پخش صفحه گرام در آنان فعال است. تنظیم بر روی موجها رادیو و پخش نوار کاست از دیگر امکانات این گرامافونهای جدید میباشد.
در ادامه ی مقاله ی راهنمای خرید گرامافون به بررسی یکی دیگر از کاراییهای بسیار جالب گرامافونهای امروزی که امکان اتصال به سینمای خانگی است میپردازیم. شما میتوانید با توجه به قدرت باندهایی که گرامافون را به آن وصل میکنید، مهمونی یا عروسی نیز به راه بیاندازید. چرا که قدرت صدای گرامافون بالا است و زمانی که به سینمای خانگی یا باند نیز وصل شود قدرت بسیار بیشتری پیدا میکند.
کاربرد جالب دیگر گرامافونها امروزی قابلیت امکان اتصال به میکروفون است. به طوری که شما میتوانید میکروفون را به گرامافون وصل کنید، آواز بخوانید و سایرین نیز از صدای شما لذت ببرند. اگر صدای خوبی دارید و اهل آواز خواندن هستید قطعا این قابلیت برای شما بسیار مفید فایده خواهد بود.
به طور کلی قابلیتهای گرامافونهای امروزی بسیار بیشتر از گرامافونهای کلاسیک است. امکان اتصال سایرین به گرامافون جهت پخش صدا، اتصال به باند یا سینمای خانگی و اتصال به میکروفون ممکن است برای شما مفید باشد.
راهنمای خرید گرامافون بر اساس قیمت
گرامافونهای کلاسیک به دلیل قدمت بسیار و به نوعی عتیقه بودن قیمت بسیار بالایی دارند. به طور تقریبی میتوان حدود قیمت آن را بالای سی میلیون تخمین زد. البته برآورد قیمت دقیق بستگی به نوع گرامافون، سازنده، دوره تاریخی و تمیزی کار دارد.
گرامافونهای جدید قیمتهای متفاوتی دارند. رنج قیمتی از حدود هشت میلیون تا بیست میلیون است. قیمت هر کدام از گرامافونها به نوع چوب، امکانات پخش صدا و شرکت سازنده بستگی دارد. در گرامافونهای جدید هر چه امکانات بیشتر باشد، قیمت آن کار نیز افزایش مییابد. گرامافونهای رومیزی و پایهدار به نسبت گرامافونهای ایستاده قیمت مناسبتری دارند.
خوب است پیش از خرید گرامافون لیستی از قابلیتهای مورد نیاز خود را تهیه نمایید و مشخص کنید که دقیقا به چه تعداد قابلیت از یک گرامافون احتیاج دارید. همچنین نکات مطرح شده در این مقاله را تحت عنوان راهنمای خرید گرامافون در ذهن داشته باشید تا با وضوح بیشتر بتوانید خرید کنید.
راهنمای دکور کردن گرامافون
احتمالا بهترین راهنمای خرید گرامافون برای شما میتواند دانستن چگونگی امکان دکور کردن آن با دکوراسیون منزلتان باشد. توجه به این نکته بسیار مهم است که گرامافون فضای بزرگی را اشغال نمیکند و شما با داشتن فضایی نهایتا دو متر مربع میتوانید گرامافون را در شَکیلترین حالت خود دکور کنید. در فضاهایی با متراژ پایینتر نیز امکان دکور کردن وجود دارد اما ممکن است کوچکی فضا در نمایش زیبایی گرامافون اثر گذار باشد.
گرامافونهای ایستاده را میتوان در کنار مبل و کنج سالن دکور کرد. همچنین میتوانید فضایی اختصاصی برای آیتمهای کلاسیک در نظر بگیرید و گرامافون و سایر محصولات ارزشمند خود را در آن فضا بگذارید.
گرامافونهای رومیزی میبایست روی میز مخصوص قرار بگیرند تا محفوظ بمانند. خوب است زمان خرید گرمافون رومیزی، میز آن را نیز تهیه نمایید. این مدل گرامافون به دلیل کمتر اِشغال کردن فضا میتواند در اتاق کار، کتابخانه شخصی، کنار سالن و یا در پذیرایی خانه دکور شود.
در گرامافونهای پایهدار حفظ تعادل بر عهده پایههای است. این دسته از گرامافونها استقامت گرامافون ایستاده را در حفظ تعادل ندارند و خوب است که هنگام خرید این مدل گرامافون دقت نظر بسیاری به خرج دهید. اگر در منزل کودک یا حیوان خانگی دارید و یا رفت و آمد به منزل شما بسیار است، بهتر است فضای جداگانه برای این گرامافون در نظر بگیرید. کنج سالن، اتاق خواب و اتاق مطالعه بهترین فضا برای دکور کردن این گرمافون میباشد.
انتخاب گرامافون برای پخش صدا در محیطهای کلاسیک بهترین انتخاب است. اگر شما صاحب رستوران یا کافی شاپی کلاسیک هستید، میتوانید از گرامافون به عنوان پخش کننده صدا استفاده کنید.
مهمترین نکات قبل از خرید گرامافون
خرید گرامافون مانند تهیه تمام محصولات دکوراسیون داخلی از دقت و ظرافت خاصی برخوردار است. دانستن نکات مهم پیش از تهیه کردن محصول، راهنمای شما در خرید بهترین گرامافون است. در این قسمت قصد داریم تا نکات مهم قبل از خرید گرامافون را برای شما مطرح نماییم.
- بدنه گرامافون باید از چوب ساخته شده باشد و تحت هیچ شرایطی گرامافونی با بدنه ام دی اف یا رزین تهیه ننماید.
- به شکل ظاهری و جنس شیپور توجه کنید. شیپور باید از جنس فلز یا فایبر گلس ساخته شده باشد. جنسهای دیگر که ضعیفتر باشند در کیفیت صدا تاثیر خواهند گذاشت و به مرور خراب میشوند یا زنگ میزنند.
- جای مناسب گرامافون را مشخص کنید و بعد خرید کنید. گرامافون در سه نوع مختلف ایستاده، رومیزی و پایهدار ساخته میشود. هر کدام از این سه نوع به جایی مشخص احتیاج دارند. زمانی که فضا مورد نظر برای دکور کردن مشخص باشد، انتخاب نیز آسانتر خواهد بود.
- امکانات مورد نیاز خود از یک گرامافون را بدانید. همانطور که مطرح شد گرامافونهای امروزی امکانات بسیاری دارند و هر چه امکانات بیشتر شود، قیمت نیز افزایش مییابد. در نتیجه زمانی که احتیاجات شما از یک گرامافون مشخص باشد، انتخاب نیز آسانتر میشود.
- زمان خرید به کیفیت صدای پخش، شدت و ضعف صدا توجه کنید. صدای پخش شده باید در نهایت وضوح باشد و در تُنهای صدایی متفاوت اجرا شود.
بهترین گرامافون کدام است؟ کلاسیک یا مدرن؟
هر کدام از مدلهای گرامافون کلاسیک و گرامافون مدرن از مزیتهایی برخوردار است. گرامافون کلاسیک به دلیل قدمت و تاریخی بودن ارزش بسیاری دارد و به مرور زمان بر ارزش آن افزوده میشود. به طور محدود در بازار موجود است و قیمت بالایی دارد. گرامافون کلاسیک تنها قابلیت پخش صفحه گرام را دارد و کیفیت صدای چندان بالایی ندارد.
گرامافون مدرن امکانات بسیاری دارد. به راحتی به موبایل وصل میشود و شما میتوانید آهنگ مورد علاقه خود را پخش نمایید. قدرت صدای بالایی دارد و پخش صدا نیز عالی است. ظاهری کلاسیک دارد و بسیاری ممکن است فکر کنند که مدل گرامافون مدرن همان مدل کلاسیک است.
اگر مایل به خرید وسیلهای قدیمی هستید و شنیدن موسیقی از گرامافون اولویت چندانی برای شما ندارد، پیشنهاد میشود گرامافون کلاسیک را تهیه کنید و اگر در پِی محصولی با ظاهر کلاسیک اما کاراییهای جدید و به روز هستید از خرید گرامافون مدرن غافل نشوید.
امیدواریم که مقاله ی راهنمای خرید گرامافون به شما در خرید گرامافون کمک کند. در صورت بروز هر گونه پرسش با پشتیبانی سایت ترنم گالری از طریق شماره زیر در ارتباط باشید.
۰۹۳۶۵۸۴۲۱۶۵
- taranomadmin
- بهمن 24, 1402
- 178 بازدید